Copy of Black and White Elegant Typography Initials Personal Brand Logo Design

Curs on-line gratuit

Step-by-Step Personal Brand

Brandul Personal ești TU, iar povestea brandului este Combustibilul tău.

Perioada 25 – 27 Martie Ora 20:00 (Ora României)

Ani de zile frica și anxietatea nu mi-au permis să-mi împărtășesc pasiunea cu încredere.

Simțeam o stare de vinovăție zilnic, aveam multe așteptări, știam că pot mai mult, dar nu înțelegeam de ce eu nu pot, iar alții pot. Mă comparam zi de zi cu cei pe care ar fi trebuit doar să îi admir și să le recunosc munca. Căutăm noi cursuri de unde să acumulez și mai multe informații despre cum să mă promovez în mediul online, cum să am conversații autentice, cum și ce să postez pe social media, marketing prin atracție și tot ce exista pe piata despre acest domeniul.

De ce toate astea? 

Adesea neîncrederea că nu ești suficient de bună, ce era mai important deja s-a spus, nu știu despre ce să postez astăzi, ce am eu unic de oferit, sunt gânduri care ne fac să devenim cel mai mare sabotor al nostru.  Pot exista tot felul de motive pentru acest lucru, dar cu siguranță…este posibil să creăm o transformare și să ne creem viața pe care ne-o dorim atâta timp cât facem pași în aceea direcție.Așa am început să lucrez cu mine în interiorul meu și așa am înțeles că acțiunile doar din exterior nu mă ajută să ajung la visul meu. 

Lucrând zilnic cu mine și făcând pași mici către obiectivul meu, lumea din exteriorul meu a început să prindă culoare, am început să mă bucur de proces și să am răbdare cu rezultatul final pe care mi-l doresc. 

Am înțeles că fiecare ,,Eșec“ a fost de fapt o lecție care ma format în drumul spre visul meu.

În această călătorie, fără așteptări mi-am dat seama cât de important este să ai un mentor și un ghid, care să te susțină, să te îndrume și să nu pună presiune pe tine. Fiecare are ritmul lui de creștere, iar cu mentorul potrivit alături, cu informații ușor de înțeles și aplicat poți ajunge la linia de start pentru ați crea viața pe care ți-o dorești.

Din acest motiv, am creat Programul Gratuit ,,Step-by-Step Personal Brand” special pentru coachi, terapeute și Lideri NM conștiente care știu că este timpul să-și sporească vizibilitatea cu ajutorul Brandului Personal.

Ziua 1 - Care sunt cele mai întâlnite greșeli în brandingul personal, ce să faci și ce să nu faci ca și brand ?

Ziua 2 - Importanța Nișei și a Clientului Ideal în brand personal

Ziua 3 - Care sunt canalele de brand personal pe care să fii prezent și cum să faci o strategie de brand personal pentru social media?

Beneficii

  • Mindsetul de succes care te ajută să devii vizibil în online
  • Cum să depășești autosabotajul și să ai încredere în ceea ce ai tu unic de oferit
  • Cum să devii mai autentic și mai magnetic in mediul online
  • Afli cum, ce, când să postezi pe Facebook, Instagram și TikToK
  • Înveți să îți redactezi plan de marketing săptămânal​

Pentru a construi o afacere online, știm că este important să ne prezentăm ca o  autoritate, să ne exprimăm vocea unică și să atragem cu ușurință clienții noștri ideali.

Cine sunt eu?

Eu sunt Loredana Cojocaru o persoană ambițioasă și perseverentă. După numeroase încercări în lumea Network Marketingului  și după multe cursuri am înțeles că misiunea mea este să sprijin Coachi, Terapeutele si Liderii NM în construirea unui Brand Personal recunoscut și apreciat. Am creat un program care îți oferă ghidaj, susținere și informații ușor de înțeles și implementat pentru a-ți crea un Brand Personal puternic care să te ajute să îți construiești o viață și un business pe care să le iubești.

În anul 2020 am trecut prin experiența vieții mele care mi-a adus numeroase conștientizări. Câteva decizii greșite luate în legătură cu finanțele familiei și tot castelul de nisip pe  care l-am construit a început să se dărame. Am intrat în rolul de victimă, mă simțeam vinovată că am ajuns în situația de a fi nevoiți să renunțăm la casa pe care o aveam închiriată, deoarece nu ne mai puteam permite să achităm chiria, am fost nevoită să renunț la job pentru a sta acasă cu fetița, am pierdut echipa pe care o aveam în MLM…și toate astea în doar câteva luni. 

Am început să am frustrări și îmi plângeam de milă pentru fiecare decizie mă întrebam mereu, de ce eu? De ce mi se întâmplă mie? Cu ce am greșit? Și multe alte astfel de întrebări, în care toată lumea era vinovată pentru nereușitele și pentru starea mea, mai puțin eu.

În aceasta situație m-am ,,scăldat,,  vreun 1 an și jumătate, căutând să înțeleg ce se întâmplă cu mine. Am început să fac cursuri după cursuri de dezvoltare personală, dar parcă nimic nu reușea să mă ajute și atunci căutam un alt curs care mi-ar fi putut aduce răspunsul la întrebările mele lăuntrice.

Până într-o zi când am conștientizat ce se întâmplă cu mine…

Fugeam de mine

Am realizat că toate pierderile și toate suferințele au avut un scop în  viața mea, așa că am decis să îmi asum responsabilitatea pentru viața mea și de aici încolo să mi-o trăiesc conștient și autentic. 

Am pus în practică ceea ce am învățat la cursurile de regăsirea sinelui interior, am mai urmat și cursuri de  educație financiară și     m-am format ca și Coach.  

Astăzi mă bucur de persoana care am devenit, locuiesc într-un apartament cu 2 camere doar eu împreună cu familia și dezvolt o activitate online unde îmi doresc să ajut cât mai multe femei coachi, terapeute sau lideri NM la început de drum care se regăsesc în povestea mea și care oricât de multe informații ar avea nu îndrăznesc să le pună în practică și  să ajungă la o versiune mai bună a lor, să se expună în mediul online și să își construiască Brandul Personal care să le aducă libertatea pe care și-o doresc.

Astăzi îmi trăiesc viața conștient, fac tot ceea ce pot cu resursele pe care le-am, mă bucur și lucrez în fiecare zi la mine.

 

Brandul Personal ești TU, iar povestea brandului este Combustibilul tău.

 

 

Curs on-line gratuit

Step-by-Step Personal Brand

Brandul Personal ești TU, iar povestea brandului este Combustibilul tău.

Perioada 25-27 Martie Ora 20:00 (Ora României)