Dacă ești coach, terapeut sau un freelancer la început de drum și iubești ceea ce faci, vrei să-ți folosești abilitățile, informațiile și tot ce ai pentru a-ți ajuta clienții cu bucurie.


De asemenea, nu ai suficienți clienți pentru business-ul tău, este momentul să lucrezi la brandul personal.


De ce toate astea?


Adesea neîncrederea că nu ești suficient de bun, ce era mai important deja s-a spus, nu știu despre ce să postez astăzi, ce am eu unic de oferit, sunt gânduri care ne fac să devenim cel mai mare sabotor al nostru. Pot exista tot felul de motive pentru acest lucru, dar cu siguranță … este posibil să creăm o transformare și să ne creem viața pe care ne-o dorim atâta timp cât facem pași în aceea direcție.


Ideea de a te expune poate veni la pachet cu îndoială și poate fi destul de confuz.


Realizezi că partea de promovare este un lucru pe care îl ai de făcut constant, pentru ca ești pe cont propriu acum și este nevoie să devii vizibilă.

Stai liniștită, este normal să treci prin asta. Și nu ești singura.

În această călătorie, fără așteptări mi-am dat seama cât de important este să ai un mentor și un ghid, care să te susțină, să te îndrume și să nu pună presiune pe tine. Fiecare are ritmul lui de creștere, iar cu mentorul potrivit alături, cu informații ușor de înțeles și aplicat poți ajunge la linia de start pentru a îți construi afacerea pe care ți-o dorești.

Așa că dacă tu îți faci curaj să te expui, prin pași mici, dar constanți, pe baza unui plan bine gândit, rezultatele pot fi incredibile. Nu a fost niciodată mai ușor decât azi să îți dezvolți un Brand Personal.

Să îți construiești o audiență care sa te aprecieze și să cumpere de la tine. Sa devii cunoscută în nișa ta.

Cum ar fi să…

Ai un sistem pas-cu-pas, ușor de înțeles și simplu de aplicat, care să te ajute să descoperi ce te face UNICĂ.

 

CEA MAI BUNĂ METODĂ DE TRANSFORMARE A PUNCTELOR FORTE ÎN OPORTUNITĂȚI SĂ CÂȘTIGI MAI MULT ÎN 6 SĂPTĂMÂNI, DACĂ VREI SĂ: 

 • Îți definești brand-ul personal pentru ca oamenilor sa le fie clar cine ești, ce faci și pentru cine.
 • Îți clarifici portretul clientului ideal și cum să comunici pe limba lui.
 • Să creezi conținut educațional pe nișa ta de activitate atrăgâng astfel clienți, fiind autentică.
 • Să legi colaborări care să te ajute să ajungi la oameni noi.

 

Vei lucra la propriul plan de branding personal, gata de pus în aplicare la finalul cursului. Brandingul există la toate

nivelurile vieții personale și profesionale.

Fără să ne dăm seama, suntem Branduri.

Branding-ul personal este un instrument puternic și foarte important, pentru că trimite un mesaj direct, clar și relevant despre cine ești și/sau despre ce ai tu de oferit.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului.

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min
 • 00Seconds
Despre Loredana Cojocaru

Eu sunt Loredana Cojocaru o persoană ambițioasă și perseverentă. După numeroase încercări în lumea Network Marketingului  și după multe cursuri am înțeles că misiunea mea este să sprijin profesionistele în construirea unui Brand Personal recunoscut și apreciat. Am creat un program care îți oferă ghidaj, susținere și informații ușor de înțeles și implementat pentru a-ți crea un Brand Personal puternic care să te ajute să îți construiești o viață și un business pe care să le iubești.

În anul 2020 am trecut printr-o experiență mele care mi-a adus numeroase conștientizări. Câteva decizii greșite luate în legătură cu finanțele familiei și tot castelul de nisip pe  care l-am construit a început să se dărâme. Am intrat în rolul de victimă, mă simțeam vinovată că am ajuns în situația de a fi nevoiți să renunțăm la casa pe care o aveam închiriată, deoarece nu ne mai puteam permite să achităm chiria, am fost nevoită să renunț la job pentru a sta acasă cu fetița, am pierdut echipa pe care o aveam în MLM…și toate astea în doar câteva luni.

Am început să am frustrări și îmi plângeam de milă pentru fiecare decizie. Mă întrebam mereu, de ce eu? De ce mi se întâmplă mie? Cu ce am greșit? Și multe alte astfel de întrebări, în care toată lumea era vinovată pentru nereușitele și pentru situaia mea, mai puțin eu.

În aceasta situație m-am ,,scăldat,,  vreun 1 an si jumătate, căutând să înțeleg ce se întâmplă cu mine, am început să fac cursuri după cursuri, dar parcă nimic nu reușea să mă ajute. Până într-o zi când am conștientizat ce se întâmplă cu mine…

Fugeam de mine

Am realizat că toate pierderile și toate suferințele au avut un scop în  viața mea. Am decis să îmi asum responsabilitatea pentru viața mea și de aici încolo să mi-o trăiesc conștient și autentic. 

Am pus în practică ceea ce am învățat la cursurile de regăsirea sinelui interior, am mai urmat și cursuri de  educație financiară și m-am format ca și Coach.

 

Astăzi mă bucur de persoana care am devenit. Am o activitate în mediul online care îmi permite să aduc un venit lunar în casă, pentru a nu mă mai simți o persoana fără valoare. 

 

Brandul Personal ești TU, iar povestea brandului este Combustibilul tău.

Beneficiile cursului ABC-ul Brandingului se concretizează prin construirea unui brand personal autentic și realizarea unui plan de comunicare atât online cât și offline. ​

Ce vei învăța în cadrul cursului:

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min
 • 00Seconds

Ce vom face în acest curs?

Te ajut să îți setezi mindset-ul potrivit, același pe care îl au toți cei care au succes cu brand-ul lor personal. Contează foarte mult cum pornești la drum și cum te uiți tu la tine. 

Afli ce înseamnă brand personal, de ce este nevoie să îl ai, care sunt elementele fundamentale care te ajută să îți construiești un brand personal puternic și recunoscut și cum le comunici în Social Media.
 • Îți stabilești nișa de piață. 
 • Completezi portretul clientului ideal.
 • Îți redactezi piesa de rezistență în branding, FRAZA DE BRANDING.

Te ajut să-ți definești culorile și fonturile pentru identitatea ta vizuală și ce tool-uri ai la îndemână pentru a-ți crea propriile vizualuri.

Afli cum, ce, când să postezi pe Facebook, Instagram, TikToK și descoperi cum trebuie să arate conturile tale sociale pentru succes.

Stabilești obiectivele tale de business pe o anumită perioadă (anual, trimestrial, lunar) și îți creezi un plan clar de postări săptămânele.

BONUSURI

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, mai primești și o serie de resurse valoroase pentru brandul tău

O sesiune de consultanță 1 to 1 n valoare de 250 RONEste o sesiune live de o oră pe care o vei putea folosi la finalul cursului pentru a merge și mai departe. O ocazie bună să adresezi întrebări sau să primești feedback sau idei noi.

30 minute de consiliere nutrițională, Veronica Mihaela Rusu, Tehnician Nutriționist (în valoare de 250 lei)
45 minute de consiliere mindset financiar, Georgiana Turcu,Transformațional Life Coach(în valoare de 250 lei)

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min
 • 00Seconds

Nu ești multumită, ai banii înapoi - Garanția 100%

Dacă intri în curs și nu ești mulțumită de ce ai primit, spune-mi și îți returnez banii.

Garanția asta e valabilă 14 de zile de când începe cursul și ți-o ofer pentru a te elibera de conflictele tale interioare.

Vreau să te concentrezi 100% pe deprinderea cunoștințelor și abilităților.

Asta te va ajuta să obții o viziune de 360 de grade asupra brandului tău personal!

Testimoniale

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

Nu vei cunoaște “secretele” unui Brand Personal de succes, acele mici aspecte care diferențiază un Brand de restul competitorilor.

Nu vei ști cum să lucrezi și să dezvolți mindset-ul potrivit, acel mindset care face diferența în fața publicului-țintă al tău Personal obișnuit de unul cu POTENȚIAL maxim de dezvoltare și creștere.

Nu vei înțelege ce calități și abilități personale te pot aduce un pas în fața competiției când e vorba de alegerile clientului tău.

Nu vei ieși din zona ta de confort, iar acest lucru doar te va ține blocată, fară posibilitate de dezvoltare.

Bonusurile oferite în valoare de 750 lei, care constau în consultanță cu specialiști în dezvoltare personală, imagine și promovare în social media.

Hai să recapitulăm ce anume primești

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Min
 • 00Seconds

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi, o să te ajut cu mare plăcere.