Copy of Black and White Elegant Typography Initials Personal Brand Logo Design

Curs on-line gratuit

Boost pentru Afacerea Ta: Curs Gratuit de 3 Zile pentru Creștere și Succes

Descoperă Cum Să Îți Transformi Afacerea de Coaching sau Terapie în 3 Zile!

Înscrie-te acum la cursul GRATUIT in perioada 10-12 iunie și învață cum să atragi clienți și să îți crești afacerea online!

Simți că ești blocată în rutina zilnică a afacerii tale de coaching sau terapie și că nu mai vezi progresul pe care ți-l dorești? Poate că te simți copleșită de sarcinile zilnice, de concurență sau de lipsa de direcție clară în creșterea afacerii tale. Este posibil să te întrebi dacă eforturile tale merită cu adevărat și să îți dorești să descoperi noi modalități de a-ți aduce afacerea la nivelul următor.

Dar haide să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă. Este momentul să faci o schimbare! Acest curs gratuit îți oferă oportunitatea de a ieși din zona de confort și de a-ți extinde orizonturile. Indiferent de nivelul tău de experiență sau de succes în prezent, acest curs îți va oferi instrumentele și resursele necesare pentru a-ți transforma afacerea.

În cele 3 zile de curs gratuit, vei învăța cum să-ți construiești un brand personal puternic, care să te diferențieze în piață și să atragă audiența potrivită pentru afacerea ta. Vom analiza pașii esențiali pentru a-ți contura povestea personală și pentru a comunica valorile și misiunea ta într-un mod autentic și atrăgător.

Pe lângă asta, vei descoperi strategii eficiente pentru crearea de conținut valoros și captivant, care să te ajute să te conectezi mai profund cu audiența ta și să construiești relații solide cu potențialii clienți. Vei învăța, de asemenea, metodele de utilizare a reclamelor plătite pentru a-ți promova afacerea și a atrage mai mulți clienți în mod constant.

Dar știm că nu e ușor să faci aceste lucruri singur. De aceea, te invităm să te alături comunității și să primești sprijin și ghidare pe parcursul acestei călătorii. Voi fi alături de tine la fiecare pas, pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele și să-ți îndeplinești visurile în lumea afacerilor online.

Este timpul să îți iei destinul în propriile mâini!

Ziua 1 - Construirea Brandului Personal și Povestea Ta Personală: Vei învăța cum să-ți construiești un brand personal puternic și să-ți conturezi o poveste autentică și captivantă, care să atragă și să fidelizeze audiența ta.

Ziua 2 - Crearea și Promovarea Conținutului Educațional: Vei descoperi strategii și tactici pentru crearea și promovarea conținutului valoros și educativ, care să te ajute să te conectezi mai profund cu audiența ta și să atragi potențiali clienți.

Ziua 3 - Utilizarea Reclamelor pentru Creșterea Audienței: Vei învăța cum să folosești eficient reclamele plătite pentru a-ți promova afacerea și a atrage mai mulți clienți în mod constant, obținând rezultate excelente

Beneficii

  • Vei învăța strategii și tehnici pentru a-ți construi un brand personal puternic și memorabil, care să te diferențieze în piață și să atragă audiența potrivită.
  • Vei descoperi cum să creezi conținut de impact și să te conectezi mai profund cu audiența ta, construind relații autentice și durabile cu potențialii clienți.
  • Vei descoperi strategii și tactici pentru a-ți optimiza prezența online și a-ți gestiona eficient resursele pentru a obține rezultatele dorite într-un mod sustenabil și eficient.
  • Vei beneficia de sprijinul și ghidarea mea pe parcursul întregii călătorii, pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele și să-ți îndeplinești visurile în lumea afacerilor online.
  • Prin aplicarea înformațiilor și strategiilor prezentate în curs, vei avea oportunitatea să îți transformi afacerea, realizându-ți astfel visele și obiectivele în lumea afacerilor online.

Pentru a construi o afacere online, știm că este important să ne prezentăm ca o  autoritate, să ne exprimăm vocea unică și să atragem cu ușurință clienții noștri ideali.

Cine sunt eu?

Eu sunt Loredana Cojocaru o persoană ambițioasă și perseverentă. După numeroase încercări în lumea Network Marketingului  și după multe cursuri am înțeles că misiunea mea este să sprijin antreprenorii în construirea unui Brand Personal recunoscut și apreciat. Am creat un program care îți oferă ghidaj, susținere și informații ușor de înțeles și implementat pentru a-ți crea un Brand Personal puternic care să te ajute să îți construiești o viață și un business pe care să le iubești.

În anul 2020 am trecut printr-o experiență a vieții mele care mi-a adus numeroase conștientizări .Câteva decizii greșite luate în legătură cu finanțele familiei și tot castelul de nisip pe  care l-am construit a început să se dărâme . Am intrat în rolul de victimă , mă simțeam vinovată că am ajuns în situația de a fi nevoiți să renunțăm la casa pe care o aveam închiriată , deoarece nu ne mai puteam permite să achităm chiria , am fost nevoită să renunț la job pentru a sta acasă cu fetița, am pierdut echipa pe care o aveam în MLM…..și toate astea în doar câteva luni de zile …… 

Am început să am frustrări și îmi plângeam de milă pentru fiecare decizie mă întrebam mereu , de ce eu? De ce mi se întâmplă mie? Cu ce am greșit? Și multe alte astfel de întrebări, în care toată lumea era vinovată pentru nereușitele și pentru starea mea, mai puțin eu.

În aceasta situație m-am ,,scăldat,,  vreun 1 an si jumătate , căutând să înțeleg ce se întâmplă cu mine, am început să fac cursuri după cursuri de dezvoltare personală , dar parcă nimic nu reușea să mă ajute și atunci căutam un alt curs care mi-ar fi putut aduce răspunsul la întrebările mele lăuntrice.

Până într-o zi când am conștientizat ce se întâmplă cu mine….

 

Fugeam de mine……. 

Am realizat că toate pierderile și toate suferințele au avut un scop în  viața mea , așa că am decis să îmi asum responsabilitatea pentru viața mea și de aici încolo să mi-o trăiesc conștient și autentic. 

Am pus în practică ceea ce am învățat la cursurile de regasirea sinelui interior, am mai urmat și cursuri de  educație financiară și m-am format ca și Coach. 

Astăzi mă bucur de persoana care am devenit, am un job care îmi permite să aduc un venit lunar în casă , pentru a nu mă mai simți o persoana fără valoare, locuiesc într-un apartament cu 2 camere doar eu împreună cu soțul și fetița și dezvolt o activitate online unde îmi doresc să ajut cât mai multe femei antreprenori la început de drum care se regăsesc în povestea mea și care oricât de multe informații ar avea nu îndrăznesc să le pună în practică și  să ajungă la o versiune mai bună a lor , să se expună în mediul online și să își construiască Brandul Personal care să le aducă libertatea pe care și-o doresc.

Astăzi îmi trăiesc viața conștient, fac tot ceea ce pot cu resursele pe care le-am , mă bucur și lucrez în fiecare zi la mine.

 

Brandul Personal ești TU, iar povestea brandului este Combustibilul tău.

 

 

Curs on-line gratuit

Boost pentru Afacerea Ta: Curs Gratuit de 3 Zile pentru Creștere și Succes

Descoperă Cum Să Îți Transformi Afacerea de Coaching sau Terapie în 3 Zile!

Înscrie-te acum la cursul GRATUIT in perioada 10-12 iunie și învață cum să atragi clienți și să îți crești afacerea online!