Copy of Black and White Elegant Typography Initials Personal Brand Logo Design-3

Abonament

Abonament Lunar de Postări Captivante

Brandul Personal ești TU, iar povestea brandului este Combustibilul tău.

Postarile pe care le faci sunt fără reacții?

Ai obosit să stai zilnic și să te întrebi ,,Eu despre ce postez astăzi”?

Nu știi când să postezi despre tine și când să postezi despre ceea ce tu faci?

Îmbunătățește modul în care faci postările pe social media …

Este timpul să apari simplu și autentic pe social media pentru că…

Ideea mi-a fost insuflată de profesionistele cu care am avut șansa să lucrez. Majoritatea știau că e necesar să apară online, dar nu își dădeau seama ce să spună. Se temeau să nu comită erori pe social media. Erau prea ocupate să își crească business-ul propriu, încât lăsau promovarea și postarile pe social media pe ultimul loc sau postau după ureche fară nici un scop, ceea ce se reflectă negativ în vânzări. Adevărul este că nimeni nu poate să vorbească așa cum o faci tu.

Am creat pentru tine Abonamentul Lunar de Brand Personal Postări Captivante , care te va ajuta să apari constant pe social media și să nu mai rămâi fără idei de postări.

Te inspir la acțiune printr-un calendar lunar de 30 idei de postări gata-de-făcut pe Facebook.Iar asta nu e totul! Lunar îți ofer două sesiuni live pe Zoom, în care te voi ghida pas cu pas, astfel încât să știi cum să folosești calendarul și ideile pentru a îți pregăti postările din timp.

 

Cum te ajută Abonamentul Lunar de Brand Personal Postări Captivante?

 

Comunitatea și Abonamentul te ajută să te promovezi în mod creativ, curajos și cu scop. Comunitatea online va fi spațiul tău de învățare, coaching și conectare cu alte profesioniste. Abonamentul îți asigură prezența zilnică în online cu postări interesante.

În Abonamentul Lunar de Brand Personal Postări Captivante, ai în fiecare lună 30 de idei de postări pe care să le pregătești și să le postezi pe social media. Asta înseamnă că vei avea ce posta permanent. Zilnic primești motivația de care ai nevoie să apari online. Nu ești singură, ai alături și alte profesioniste. În orice moment ai nevoie, folosești comunitatea ca să primești răspunsuri și inspirație.

Ori de câte ori ai întrebări, voi fi acolo pentru a te ajuta.

 

În fiecare lună primești 30 de idei noi de postări. Ele sunt adaptate lunii în curs (știu că e important să respecți contextul). În luna Decembrie postările sunt despre sezonul Sărbătorilor. În Februarie, despre luna iubirii. În Martie, despre luna femeii și a mamei etc.

Beneficii

  • știi ce să postezi în fiecare zi din lună
  • scapi de grija de a nu ști ce să postezi în fiecare zi
  • postezi cu scop precis , de creștere a vizibilității și de a te cunoaște audiența
  • te conectezi emoțional cu audiența ta
  • ai un mixt de postări pe profilul tău (educative, moțivationale, personale, amuzante)
  • apari zilnic și câștigi încrederea oamenilor
  • oferi detalii personale atât cât dorești
  • îți construiești brandul personal de profesionistă

Abonament Postări Captivante

Abonament Postări Captivante

Abonament Postări Captivante

Cine sunt eu?

Eu sunt Loredana Cojocaru o persoană ambițioasă și perseverentă. După numeroase încercări în lumea Network Marketingului  și după multe cursuri am înțeles că misiunea mea este să sprijin antreprenorii în construirea unui Brand Personal recunoscut și apreciat. Am creat un program care îți oferă ghidaj, susținere și informații ușor de înțeles și implementat pentru a-ți crea un Brand Personal puternic care să te ajute să îți construiești o viață și un business pe care să le iubești.

În anul 2020 am trecut printr-o experiență a vieții mele care mi-a adus numeroase conștientizări. Câteva decizii greșite luate în legătură cu finanțele familiei și tot castelul de nisip pe  care l-am construit a început să se dărâme. Am intrat în rolul de victimă, mă simțeam vinovată că am ajuns în situația de a fi nevoiți să renunțăm la casa pe care o aveam închiriată, deoarece nu ne mai puteam permite să achităm chiria, am fost nevoită să renunț la job pentru a sta acasă cu fetița, am pierdut echipa pe care o aveam în MLM… și toate astea în doar câteva luni de zile …

Am început să am frustrări și îmi plângeam de milă pentru fiecare decizie mă întrebam mereu, de ce eu? De ce mi se întâmplă mie? Cu ce am greșit? Și multe alte astfel de întrebări, în care toată lumea era vinovată pentru nereușitele și pentru starea mea, mai puțin eu.

În aceasta situație m-am ,,scăldat,,  vreun 1 an si jumătate, căutând să înțeleg ce se întâmplă cu mine, am început să fac cursuri după cursuri de dezvoltare personală, dar parcă nimic nu reușea să mă ajute și atunci căutam un alt curs care mi-ar fi putut aduce răspunsul la întrebările mele lăuntrice.

Până într-o zi când am conștientizat ce se întâmplă cu mine…

Fugeam de mine

Am realizat că toate pierderile și toate suferințele au avut un scop în  viața mea, așa că am decis să îmi asum responsabilitatea pentru viața mea și de aici încolo să mi-o trăiesc conștient și autentic. 

Am pus în practică ceea ce am învățat la cursurile de regasirea sinelui interior, am mai urmat și cursuri de  educație financiară și m-am format ca și Coach. 

Astăzi mă bucur de persoana care am devenit, am un job care îmi permite să aduc un venit lunar în casă, pentru a nu mă mai simți o persoana fără valoare, locuiesc într-un apartament cu 2 camere doar eu împreună cu soțul și fetița și dezvolt o activitate online unde îmi doresc să ajut cât mai multe femei antreprenori la început de drum care se regăsesc în povestea mea și care oricât de multe informații ar avea nu îndrăznesc să le pună în practică și  să ajungă la o versiune mai bună a lor, să se expună în mediul online și să își construiască Brandul Personal care să le aducă libertatea pe care și-o doresc.

Astăzi îmi trăiesc viața conștient, fac tot ceea ce pot cu resursele pe care le-am, mă bucur și lucrez în fiecare zi la mine.

Testimoniale

Ca de obicei, îmi dai informația potrivită. Mulțumesc! Mă ajută foarte mult sfaturile tale.
Eveline Gheorghiu
Mulțumesc cu recunoștință, Loredana prin modul tău unic de a explica pe înțelesul tuturor!
Elena Elisabeta Musteata
Îți mulțumesc cu recunoștință Loredana pentru toate informațiile și sfaturile care ni le oferi de fiecare dată, sunt foarte prețioase și cu ajutorul tău am reușit să prind încredere în mine și să mă dezvolt. Iți mulțumesc cu recunoștință!
Gina Popa
Mulțumesc cu recunoștință și iubire în inimă Loredana pentru toate sfaturile pe care ni le oferi. Colaborarea cu tine m-a ajutat să am încredere totală în mine că pot să îmi ating toate obiectivele propuse.
Savu Mariana
Felicitari draga noastra Loredana pentru dedicarea ta , sufletul tau minunat cu care ai ales si de aceasta data sa ne ghidezi cum stii tu mai bine, spre noi orizonturi de cunoastere, pregatire,devotament in aceasta minunata calatorie! Multumim, te imbratisam din suflet!
Mariana Andronic
Felicitări Loredana Melania Cojocaru și mult succes participantelor. Pe mine m-a ajutat foarte mult. Il recomand cu drag!
Petronela Roman Stoina

Abonament

Abonament Lunar de Postări Captivante

Brandul Personal ești TU, iar povestea brandului este Combustibilul tău.